Depinde cât pariezi, ești mic sau mare ?

0
867

Dacă sunteți mic, de exemplu, pariați 10 euro pe pariu.Cum să alegeți serviciul în care puteți avea încredere și care vă poate face bani ? Citiți acest lucru înainte de a începe să cumpere, abonați sau orice altceva Lasă-mă să explic .

Dacă sunteți mic, de exemplu, pariați 10 euro pe pariu.

Limitarea nu va fi o problemă pentru mult timp, Statistics  astfel încât să puteți alege tipster non-asiatic care utilizează bet365, fonbet, bwin . Dar aici este captura cea mai mare parte a țării au taxe suplimentare pe câștigătoare. Acestea sunt de mare 5-10%. Deci, dacă un tipster îți face 100 de dolari în realitate, vei câștiga doar 90 de dolari pentru că trebuie să plătești taxe. Și apoi să ia în considerare că overal tield pe care le va avea va fi mai mică cu 10%. Asta nu înseamnă că dacă tipster are 30% randament, vei avea 20% randament. veți avea 10% mai puțin, care este în cele din urmă 27% randament / profit. Deci, acest lucru este acceptabil, dar trebuie să luați în considerare acest lucru în calculele tale.

Dar nu poți face o mulțime de bani cu agenții de pariuri non-asiatici, și vă voi explica de ce cu cel mai important lucru bani exemplu Cel mai bun tipster de statistici aici care folosesc pariuri non-asiatice au 20% randament după 1000 de pronosticuri.

Deci, dacă joci 1000 de pronosticuri x 10 euro ăsta e un posibil profit de 10.000 de euro (dacă le câștigi pe toate) )

Dar, după cum putem vedea, u poate câștiga în cel mai bun caz, produce 20% pe termen lung, astfel încât, în realitate, puteți câștiga 200 de pariuri x 10 euro = 2.000 euro.

Nu e așa de rău dacă trăiești în lumea a treia , dar, aici e important

Aceste 2.000 de euro nici un tipster vă va oferi într-o lună , pur și simplu aproape nimeni nu joacă 1.000 de sfaturi pe lună . Cele 2.000 de euro Cele mai bune randament tipsters care joacă pe pariuri non asiatice vă pot oferi în 5-6 luni ( în cazul în care joacă în medie 10 pariuri pe zi ) sau într-un an în cazul în care joacă 5 pariuri pe zi )

Nu e așa de rău dacă trăiești în lumea a treia , dar, aici e importantAstfel, dacă joacă 10 pariuri pe zi, puteți obține doar 2000 UE împărțită la 6 luni = 330 euro pe lună în cel mai bun caz sau 165 euro pe lună dacă pariați normal 5 pariuri pe zi . În cazul în care joacă lent 1-2 pariuri pe zi, atunci prietenul meu vă puteți aștepta pentru a obține doar 70-80 euro pe lună în cazul în care joacă cu randament bun 20%.

Dacă vedem că prețul mediu pentru tipster care utilizează non-asiatice este de 50 de euro pe lună, chiar dacă el are 20% randament în acea lună u poate obține doar 25 de euro pe lună.

Și dacă u plătește taxe de 10%, atunci u va obține profit foarte rău, pe care le puteți obține de la sine ( în acest scenariu el vă poate câștiga +20 de euro pe lună dacă el joacă followable slow 1-2 alege pe zi ) . În ochii mei este mai bine să se joace pe Barca câștiga următorul joc 1.20 cu 100 de euro și au acest profit de 20 de euro.

Deci, pentru a vă aduce profit de 330 de UE pe lună ( în cel mai bun caz), el trebuie să joace cel puțin 10 pariuri pe zi, așa că întrebați-vă pe sine pot juca toate cele 10 pariuri de zi cu zi am timp pentru asta ? Merită să-mi petrec toată ziua așteptând alegerile pentru doar 330 UE pe lună în cel mai bun caz ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here