Avantaje și dezavantaje ale vieții la țară

0
4810

Avantaje și dezavantaje ale vieții la țarăAvantaje și dezavantaje ale vieții la țară

E greu să treci linia când locuiești în oraș tot timpul. În Paris sau în altă parte, are loc o anumită rutină, dar mulți oameni se întreabă dacă ar putea trăi fără ea. Care ar fi această rutină în țară, dar mai presus de toate, ce se va schimba cu adevărat ? Schimbarea în zonele rurale, la fel ca orice altceva, are avantajele și dezavantajele sale. Aici este o privire de ansamblu:

Beneficiu:

Beneficiu:La început, și acest lucru este de netăgăduit, instalarea în domeniu permite pur și simplu respirația. Aerul este pur și natural și diferența cu orașul este imensă. Ea simte și simte, și toate acestea contribuie la crearea unui sentiment de bunăstare, care este, evident, important în ceea ce privește mediul în care ne pregătim să trăim zilnic.

În plus, în domeniu, nu există nici o penurie de spații verzi, și puteți merge pe jos, pe jos, pe bicicletă, pe cal sau altfel. În plus, campania este un mediu foarte potrivit pentru o adaptare ușoară și întâlniri. Oamenilor le ia mai mult să te salute, să zâmbească și să vorbească. Copiii mici, în general, se simt mulțumiți și au posibilitatea de a renunța definitiv, fără supravegherea lor.

Pe de altă parte, trecerea la țară deschide ușa multor oportunități de afaceri. De fapt, ar putea fi momentul să implementați un proiect Matur înainte sau după, să începeți o afacere, care, desigur, depinde de dumneavoastră să identificați nevoile zonei în care vă stabiliți. În cele din urmă, nimic mai bun decât să nu auzi zgomotul mașinilor, sau vecinii care vorbesc tare, sau să asculte la televizor foarte tare. De fapt, la țară, este, de obicei, un calm permanent pe care le puteți bucura pe deplin, mai ales atunci când apune soarele.

Dezavantaj:

Dezavantaj:Principalele dezavantaje sunt distanța. Într-adevăr, traiul în zonele rurale ne face să depindem sistematic de mașini. Fie că este vorba de a ajunge la locul de muncă, merge la oficiul poștal, brutărie sau Cumpărături, tot ce avem nevoie este, de obicei, departe de casă, așa că ne petrecem o mulțime de timp în mașină în fiecare zi. Pentru copii este aceeași problemă să meargă la școală, colegiu sau liceu.

De obicei, ei trebuie să ia autobuzul și, uneori, acesta poate fi lung, mai ales dacă este în fiecare zi. Locuitul într-o zonă rurală sugerează, de asemenea, lucrul într-o zonă rurală, ceea ce nu se întâmplă întotdeauna. Desigur, este mai ușor pentru un medic sau o asistentă medicală din țară să găsească un loc de muncă rapid decât pentru un manager de companie. Descoperiți mai multe și alegeți locația în funcție de activitatea dumneavoastră profesională (nevoia de proximitate sau nu cu un mediu urban).

În cele din urmă, departe de oraș înseamnă, de asemenea, departe de orice divertisment cultural (cinematografe, teatre, muzee, concerte…), unii dintre voi vor supraviețui mai bine decât alții, dar este adevărat că, uneori, este greu să faci fără, mai ales atunci când cineva vine dintr-un oraș mare.

În cele din urmă, atunci când se ia decizia de a se muta în zonele rurale, este important să nu avem o viziune a priori, deoarece fiecare își poate modela propria campanie în funcție de dorințele și proiectele lor, dar și în funcție de ideea de viață nouă. Nu există o campanie, ci campanii, iar aceasta este principala diferență cu cei răi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here